Udskiftning af vinduer og døre tilbydes

​Er husets vinduer utætte, er der gået råd i dem, eller kunne du bare godt tænke dig at få mere lys ind i din bolig? Så kan vi hos Curt Andersen Anlæg ApS hjælpe dig. Vi har vores egen tømrerafdeling, hvilket gør os i stand til at løse en række forskellige tømreropgaver for private husejere til fordelagtige priser, og det kan for eksempel være udskiftning af vinduer og udskiftning af døre.

Vi holder selv til i Grevinge, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder, der ønsker at få monteret nye vinduer efter mål og/eller nye døre i Holbæk, Odsherred og det øvrige Vestsjælland.

Udskiftning af indvendige og udvendige døre

Vi kan både hjælpe dig med udskiftning af indvendige døre såvel som udvendige døre. Det kan for eksempel være, at dørene til husets værelser trænger til at blive skiftet ud, eller det kan være, at det er blevet tid til at få en ny hoveddør eller terrassedør. Uanset opgaven står vi klar til professionel udskiftning af døre.

Overvejelser omkring udskiftning af vinduer

Hvilke vinduer du bør vælge, afhænger af, hvad dine ønsker er. Du kan for eksempel gøre dig nogle overvejelser omkring:

  • ​Hvor meget du ønsker at skulle vedligeholde vinduerne
  • ​Om vinduerne skal have samme størrelse som de nuværende, eller om de skal være større
  • ​Hvor meget lys du vil have ind i din bolig
  • ​Hvilke vinduer der rent stilmæssigt vil passe til huset.

Vi stiller gerne vores erfaring og viden til rådighed for dig, hvis du har brug for rådgivning og vejledning omkring, hvilke vinduer eller døre der vil være den rette løsning for lige netop dig og din bolig.

Kontakt os og få en pris på udskiftning af døre og vinduer

Har du nogle spørgsmål omkring ny montering af vinduer eller montering af døre, har du brug for kompetent rådgivning og vejledning, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, så tag endelig kontakt til os. 

Vi kan enten kontaktes på telefon 40 98 93 73 eller e-mail info@ca-anleag.dk alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi hjælper dig med anlægsarbejde til en attraktiv pris. Vi udarbejder gerne et gratis tilbud til dig. Har du nogle spørgsmål til os, så er du velkommen til at skrive til os. Du hører fra os hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Inspiration

Anlæg af have er ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum og skal være et rart sted at opholde sig samt smuk at se på.

Kontakt

Adelers Alle 34, 4540 Fårevejle

59 65 30 74  (Hovednummer)

40 98 93 73  (Peter)