Træfældning af store og små træer​

Har du brug for professionel hjælp til træfældning? Så er du kommet til det rette sted. Hos Curt Andersen Anlæg ApS tilbyder vi nemlig sikker og professionel træfældning af store som små træer og buske. Vi tilbyder blandt andet fældning af træer og træbeskæring for kunder i Holbæk, Odsherred og på resten af Sjælland. 

Vi har det rette udstyr til fældning af vanskelige træer

Som anlægsgartner har vi professionelt specialudstyr til træfældning af vanskelige træer, som fx hælder ind over hus eller ud over el-ledninger.
Vi tager selvfølgelig altid hensyn til buske, træer, belægninger og omgivelserne omkring træet, når vi foretager fældning af træ. 

Hos Curt Andersen Anlæg ApS bruger vi moderne klatreteknikker eller lift afhængigt af pladsen til rådighed og sikkerheden, og vi har også det nødvendige sikkerhedsudstyr, så ingen kommer til skade.  Efter træfældning kan vi efter aftale skære træet op til brænde eller formidle kontakt til bortskaffelse af træ og buske.

Hvad koster træfældning?

Vores priser på træfældning afhænger blandt andet af, hvor mange træer du skal have fældet, hvor høje de er, og om de er besværlige eller ligetil at fælde. Der er mange forskellige faktorer, der påvirker den endelige pris, og du er derfor meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. 

Du er velkommen til at sende en e-mail til os på info@ca-anleag.dk og vedhæfte et billede af dit træ, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe til os på telefon 40 98 93 73, så kommer vi forbi til en uforpligtende besigtigelse.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi hjælper dig med anlægsarbejde til en attraktiv pris. Vi udarbejder gerne et gratis tilbud til dig. Har du nogle spørgsmål til os, så er du velkommen til at skrive til os. Du hører fra os hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Inspiration

Anlæg af have er ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum og skal være et rart sted at opholde sig samt smuk at se på.

Kontakt

Adelers Alle 34, 4540 Fårevejle

59 65 30 74  (Hovednummer)

40 98 93 73  (Peter)