Tømrer for private husejere og erhvervskunder

Vi udfører tømrerarbejde i højeste kvalitet

Drømmer du om at få bygget en terrasse i din have, eller trænger vinduerne til at blive udskiftet? Og leder du efter en dygtig tømrer, der kan hjælpe dig med opgaven? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Curt Andersen Anlæg ApS kan vi både hjælpe dig med dit anlægsarbejde og dit tømrerarbejde.

​Vi løser blandt andet tømreropgaver for private husejere i Holbæk, Odsherred og hele det øvrige Vestsjælland. Det kan for eksempel være opgaver som:

Underentreprenør ved større entrepriser

Vi er ikke kun tømrer for private husejere. Vores tømrerfirma fungerer også som underentreprenør i forbindelse med større entrepriser. Det kan for eksempel være i forbindelse med opførelse af lejligheder og rækkehuse. Vi har 14 ansatte, der står klar til at løse dit tømrerarbejde.

Hvad koster en tømrer?

Der er meget stor forskel på, hvor meget det koster at få besøg af vores tømrer. Vores priser afhænger blandt andet af, hvilken opgave vi skal hjælpe dig med, hvor omfattende den er, og hvilke materialer vi skal købe ind. Der er for eksempel forskel på, om du selv har indkøbt brædderne til din nye terrasse, eller om vi skal købe dem ind for dig.

Når du vælger at lade os stå for dit tømrerarbejde, kan du dog altid forvente at få udført arbejdet i højeste kvalitet til en billig pris.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din tømreropgave

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget dit projekt kommer til at koste, så er du selvfølgelig altid meget velkommen til at tage kontakt til os for at indhente et uforpligtende tilbud. Du skal bare ringe til os på telefon 40 98 93 73 eller skrive til vores e-mail info@ca-anleag.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os snarest muligt. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi hjælper dig med anlægsarbejde til en attraktiv pris. Vi udarbejder gerne et gratis tilbud til dig. Har du nogle spørgsmål til os, så er du velkommen til at skrive til os. Du hører fra os hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Inspiration

Anlæg af have er ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum og skal være et rart sted at opholde sig samt smuk at se på.

Kontakt

Adelers Alle 34, 4540 Fårevejle

59 65 30 74  (Hovednummer)

40 98 93 73  (Peter)