Vi tilbyder professionel stubfræsning

​Stub- og rodfræsning for både private og erhverv

Har du en træstub i haven, som du gerne én gang for alle vil have fjernet? Hos Curt Andersen Anlæg kan vi hjælpe med grundig og billig stubfræsning for boligforeninger, institutioner og kommuner. Vi har mange kunder i Holbæk og Odsherred, men vi hjælper også gerne i mange andre byer i Vestsjælland.

Hvorfor vælge en stubfræsning?

En træstub kan irritere i mange år, og det er nemt for os at fjerne den for dig. Det giver ingen skader på omgivelserne, og det tager ikke lang tid. Stubfræsning foregår ved at fræse træstubbe, indtil de er helt væk.

Vi kan både hjælpe med rodfræsning og stubfræsning af træ, hækstubbe og bambus – og fordelene er mange! Først og fremmest er det let og billigt at fjerne træstubbe sammen med opgravningen og bortkørslen af stub. Når først stubfræsningen er færdig, jævnes hullet med jord. På den måde bliver træstubben ikke synlig, og du undgår at efterlade spor på din græsplæne og rive rødder op.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at få en pris på din opgave? Kontakt os for at få et gratis tilbud på lige netop dit projekt. Du kan også altid skrive til os for at få svar på alle dine spørgsmål. Udfyld blot kontaktformularen, og du hører fra os hurtigst muligt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi hjælper dig med anlægsarbejde til en attraktiv pris. Vi udarbejder gerne et gratis tilbud til dig. Har du nogle spørgsmål til os, så er du velkommen til at skrive til os. Du hører fra os hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Inspiration

Anlæg af have er ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum og skal være et rart sted at opholde sig samt smuk at se på.

Kontakt

Adelers Alle 34, 4540 Fårevejle

59 65 30 74  (Hovednummer)

40 98 93 73  (Peter)