​Renovering af hus – store og små opgaver

​Vi arbejder med stor passion og faglig stolthed

​Drømmer du om en større eller mindre renovering af hus? Hos Curt Andersen Anlæg ApS er vi eksperter i husrenovering – og vi står klar til at gøre dit hus flot igen. Vi arbejder for både private og erhverv i blandt andet Holbæk, Odsherred og mange andre steder på især Vestsjælland. Kunderne kan altid se frem til, at vores håndværkere skaber æstetiske, funktionelle og solide resultater med stor passion og faglig stolthed.

Vi gør ældre huse smukke og tidssvarende igen

Vi hjælper med alle former for renoveringsopgaver, og det kan være både små og store opgaver. Det kan være alt fra udskiftning af vinduer til totalrenovering af hus. Vi har speciale i at gøre ældre huse smukke og tidssvarende igen. Det kan være, at du lige har købt et ældre hus, men det kan også være, at du vil gøre dit hus salgsklart. Eller det kan være, at du bare ønsker en ombygning af din bolig.

Mange af vores kunder er privatpersoner, men vi udfører også fag- og underentrepriser for håndværkere, byggefirmaer og bygherrer. Vi har 14 medarbejder, som er klar til at løse alle opgaver.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser for renovering af hus afhænger blandt andet af de ønskede materialer, men naturligvis også af opgavens omfang. De fleste kunder ønsker, at vi indkøber materialerne, men du kan naturligvis også selv købe dem. Du kan altid forvente en god og billig pris, uanset hvordan vi skal løse renoveringsopgaven.

Vi kommer gerne ud til en snak, hvor vi samtidig kigger på huset. Vi giver gerne råd og vejledning, hvorpå vi kan beregne et uforpligtende tilbud for den ønskede renovering af hus.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi hjælper dig med anlægsarbejde til en attraktiv pris. Vi udarbejder gerne et gratis tilbud til dig. Har du nogle spørgsmål til os, så er du velkommen til at skrive til os. Du hører fra os hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Inspiration

Anlæg af have er ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum og skal være et rart sted at opholde sig samt smuk at se på.

Kontakt

Adelers Alle 34, 4540 Fårevejle

59 65 30 74  (Hovednummer)

40 98 93 73  (Peter)