​Opsætning af hegn, stakit eller plankeværk

Vi leverer æstetisk og solidt tømrerarbejde​

Har du brug for hjælp til professionel opsætning af hegn i haven? Hos Curt Andersen Anlæg ApS har vi stor erfaring som anlægsgartnere og tømrere. Vi laver alle former for stakitter, havehegn og plankeværk, og vi kommer også gerne hjem til dig.

Vi udfører tømrerarbejde for private og erhverv i blandt andet Holbæk, Odsherred og alle andre steder på Vestsjælland. Vores kunder kan altid se frem til et æstetisk og solidt tømrerarbejde i høj kvalitet.

Et havehegn gør dit uderum mere privat

Vi er eksperter i opsætning af plankeværk og andre havehegn, og vi arbejder altid med stor passion og faglig stolthed. Vi arbejder mest i træ, men vi arbejder også med mange andre materialer som for eksempel komposit. Træstolperne bliver enten støbt i beton eller stabiliseret med forskallingsbrædder – det afhænger af hegnet, jordforholdene og dine ønsker.

Opsætning af havehegn kan have mange formål. Det kan for eksempel være et dekorativt stakit, som skaber en tydeligere grænse omkring ens private uderum. Havehegn kan også fungere som læhegn, og det kan holde hunde inde eller ude. På samme måde kan det holde mindre børn væk fra vejen. Du kan også vælge et højere plankeværk for at skærme mod nysgerrige blikke.

Hvad koster et hegn?

Vores priser for opsætning af hegn i haven afhænger af mange ting som for eksempel højden, jordforholdene og afstanden mellem brædderne eller tremmerne. Dertil kommer dine ønsker til materialer og træsorter. Derudover kan der være behov for en eller flere havelåger.

Få et tilbud på opsætning af hegn i god kvalitet

Kontakt os for at få en snak om dine ønsker og behov. Vi kommer gerne ud for at råde og vejlede om de mange muligheder og om de forskellige materialer. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for opsætning af hegn i god kvalitet.​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi hjælper dig med anlægsarbejde til en attraktiv pris. Vi udarbejder gerne et gratis tilbud til dig. Har du nogle spørgsmål til os, så er du velkommen til at skrive til os. Du hører fra os hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Inspiration

Anlæg af have er ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum og skal være et rart sted at opholde sig samt smuk at se på.

Kontakt

Adelers Alle 34, 4540 Fårevejle

59 65 30 74  (Hovednummer)

40 98 93 73  (Peter)