Opbygning af træterrasse udføres med stor erfaring

​Kunne du tænke dig at få bygget en ny træterrasse i din have, som kan danne rammerne for familiens udeliv i haven? Så kan vi hos 

Curt Andersen Anlæg ApS hjælpe dig. 

Vi har mange års erfaring som tømrer og med opbygning af træterrasse, og vi kan bygge lige netop den terrasse i træ, som du kunne tænke dig. Det kan for eksempel være en terrasse, der kan bruges som spiseplads i sommerhalvåret, eller det kan være en terrasse i havens solkrog, hvor du og resten af familien kan slappe af på en liggestol og bare nyde livet.

Vi tilbyder lægning af træterrasse for husejere i områder som Holbæk og omegn, Odsherred og på resten af Vestsjælland. Det kan enten være som en enkeltstående opgave, eller det kan være i forbindelse:

  • Opsætning af hegn i træ

Byg en træterrasse i forlængelse af huset og få flere kvadratmeter

Mange vælger at bygge en terrasse i forlængelse af huset, typisk i forbindelse med udgang til haven fra køkkenet eller stuen, og det kan være en rigtig god løsning. Med en terrasse i forlængelse af huset kan du træde direkte fra huset ud på terrassen, hvilket gør terrassen utrolig anvendelig.

Det er for eksempel nemt at dække op til morgenmad, frokost eller aftensmad ude på terrassen, og i sommerhalvåret vil det føles som om, der er kommet flere kvadratmeter til huset, fordi mange af de indendørs aktiviteter kan rykkes udendørs.

Hvad koster en træterrasse?

Vores priser på opbygning af træterrasse afhænger blandt andet af:

  • ​Hvor stor terrassen skal være
  • ​Hvilke terrassebrædder vi skal bruge
  • ​Om der skal bygges en trappe eller opsættes hegn

Uanset hvad dine ønsker er til den færdige træterrasse, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris på opgaven.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for opbygning af træterrasse

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 98 93 73 eller e-mail info@ca-anleag.dk, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder i forbindelse med opbygning af træterrasse, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi hjælper dig med anlægsarbejde til en attraktiv pris. Vi udarbejder gerne et gratis tilbud til dig. Har du nogle spørgsmål til os, så er du velkommen til at skrive til os. Du hører fra os hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Inspiration

Anlæg af have er ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum og skal være et rart sted at opholde sig samt smuk at se på.

Kontakt

Adelers Alle 34, 4540 Fårevejle

59 65 30 74  (Hovednummer)

40 98 93 73  (Peter)