​Ombygning af hus eller sommerhus

Vi skaber æstetiske og funktionelle hjem​

Overvejer du at lave en større eller mindre ombygning af hus? Hos Curt Andersen Anlæg ApS er vi specialister i at skabe drømmehuse, og vi rykker gerne ud for at bygge dit hus eller sommerhus om.

Vi renoverer for både private og erhverv, og vi tager også gerne fag- og underentrepriser. Det kan for eksempel være for et byggefirma. Mange af vores kunder befinder sig i Holbæk, Odsherred og andre steder på Vestsjælland. Vores kunder kan altid se frem til et æstetisk, funktionelt og solidt håndværk, som er udført med stor passion og faglig stolthed.

Få en rummelig og praktisk rumopdeling

Vi laver alle former for ombygninger. Det kan være en enkelt væg, som skal flyttes eller fjernes, men det kan også være en større ombygning, hvor huset gøres mere tidssvarende. Det kan for eksempel være, at dine behov har ændret sig, eller at dine behov er anderledes end den forrige ejers.

Mange ældre huse har mange små rum, og det gælder også køkkenet og badeværelset. Vi kan bygge det om, så det bliver mere rummeligt, funktionelt og praktisk. Det kan også være, at du mangler et børneværelse eller et hjemmekontor. Vi finder en løsning på enhver ombygning af hus.

Få et tilbud på ombygning af hus

Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder og om vores priser. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på din bolig og give råd og vejledning. Det kan for eksempel være, at du også overvejer at renovere boligen. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den ønskede ombygning af hus.​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi hjælper dig med anlægsarbejde til en attraktiv pris. Vi udarbejder gerne et gratis tilbud til dig. Har du nogle spørgsmål til os, så er du velkommen til at skrive til os. Du hører fra os hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Inspiration

Anlæg af have er ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum og skal være et rart sted at opholde sig samt smuk at se på.

Kontakt

Adelers Alle 34, 4540 Fårevejle

59 65 30 74  (Hovednummer)

40 98 93 73  (Peter)