Vi tilbyder både nedrivning af hus og andre ejendomme​

Har du brug for professionel hjælp til nedrivning? Så er vi de rette at tage kontakt til. Hos Curt Andersen Anlæg ApS udfører vi nemlig en lang række af forskellige nedrivningsopgaver, og vi udfører blandt andet også asbestsanering og brandsanering. Vi tilbyder nedrivning af hus og andre nedrivningsopgaver for kunder i Holbæk, Odsherred og på resten af Sjælland. 

Vi klarer både nedrivning og bortkørsel af affald

Er der gamle bygninger på grunden, der skal fjernes, før der kan bygges nyt, så kan vi løse opgaven med både nedrivning af hus og bortkørsel af affald. Vi udfører også mindre nedrivningsopgaver, hvor der for eksempel skal foretages en nedrivning af væg i et hus eller en lejlighed, eller hvor gamle kontorer skal omdannes til boliger.

Hvad koster nedrivning af hus?

Vores priser på nedrivning af hus afhænger meget af, hvor omfattende nedrivningen er. Skal der for eksempel kun fjernes en enkelt væg, eller skal hele huset rives ned? Uanset hvad udfører vi nedrivningsarbejdet hurtigt, effektivt og til konkurrencedygtige priser, og vi udarbejder selvfølgelig gerne en konkret pris til dig på lige netop din opgave. 


Du skal bare kontakte vores nedrivningsfirma på telefon 40 98 93 73 eller på e-mail info@ca-anleag.dk

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi hjælper dig med anlægsarbejde til en attraktiv pris. Vi udarbejder gerne et gratis tilbud til dig. Har du nogle spørgsmål til os, så er du velkommen til at skrive til os. Du hører fra os hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Inspiration

Anlæg af have er ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum og skal være et rart sted at opholde sig samt smuk at se på.

Kontakt

Adelers Alle 34, 4540 Fårevejle

59 65 30 74  (Hovednummer)

40 98 93 73  (Peter)