Kloakarbejde: Mindre kloakopgaver løses for private boligejere

​Er toilettet stoppet, og har du selv prøvet at afhjælpe problemet uden held, eller har du brug for professionel hjælp til andre former for kloakarbejde, så kan vi hos Curt Andersen Anlæg ApS hjælpe dig. Vi løser mindre kloakopgaver for private boligejere, og vi kører blandt andet ud til kunder i Holbæk og omegn, hele Odsherred samt det øvrige Vestsjælland. Skal vi også sende vores kloakmand forbi dig?

Vi klarer hele opgaven fra jordarbejde til reetablering

Da vi er et anlægsgartnerfirma, kan vi være behjælpelige med hele opgaven i forbindelse med dit kloakarbejde. Det betyder, at vi kan varetage hele opgaven lige fra det indledende gravearbejde til reetablering af blomsterbedet, flisebelægningen eller lignende, hvis der skulle være behov for det.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit kloakarbejde

Skal du have udført professionel kloakservice, stiller vi gerne vores kompetencer og vores mandskab til rådighed. Har du en specifik opgave, som du har brug for vores hjælp til, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skarp pris på dit kloakarbejde.

Vi hører naturligvis også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder eller vores priser, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 98 93 73, men alternativt er du også altid velkommen til at skrive til vores e-mail info@ca-anleag.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud inden for ganske kort tid.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi hjælper dig med anlægsarbejde til en attraktiv pris. Vi udarbejder gerne et gratis tilbud til dig. Har du nogle spørgsmål til os, så er du velkommen til at skrive til os. Du hører fra os hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Inspiration

Anlæg af have er ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum og skal være et rart sted at opholde sig samt smuk at se på.

Kontakt

Adelers Alle 34, 4540 Fårevejle

59 65 30 74  (Hovednummer)

40 98 93 73  (Peter)