Få hjælp til dit gravearbejde​

Har du brug for professionel hjælp til dit gravearbejde? Så står vi klar til at hjælpe! Hos Curt Andersen Anlæg ApS udfører vi professionelt og effektivt gravearbejde i blandt andet Holbæk, Odsherred og på hele Sjælland, og vi kan blandt andet hjælpe med at grave ud til: 

  • Søer
  • Kloakering
  • Kabler
  • Veje
  • Parkeringspladser
  • Byggeri
  • Og meget andet.


Vi har mange års erfaring inden for arbejdet og står gerne for totalentreprisen i forbindelse med en større opgave. Vi løser også gerne mindre opgaver som planering af haver eller andet, hvor der er behov for en gravemaskine.

Udlejning af maskiner med fører

Vi udlejer maskiner med fører på timebasis eller til en aftalt pris over en længere periode. 

Hvad koster gravearbejde?

Vores priser på gravearbejde afhænger blandt andet af, hvor omfattende din opgave er. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os og fortælle om din konkrete opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud samt komme med vores bud på, hvordan din opgave løses mest effektivt og til den bedste pris. 


Du kan med fordel ringe til din lokale anlægsgartner og høre mere på telefon 40 98 93 73, men du kan også skrive til vores e-mail info@ca-anleag.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi hjælper dig med anlægsarbejde til en attraktiv pris. Vi udarbejder gerne et gratis tilbud til dig. Har du nogle spørgsmål til os, så er du velkommen til at skrive til os. Du hører fra os hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Inspiration

Anlæg af have er ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum og skal være et rart sted at opholde sig samt smuk at se på.

Kontakt

Adelers Alle 34, 4540 Fårevejle

59 65 30 74  (Hovednummer)

40 98 93 73  (Peter)