Brolægger nær Odsherred og Holbæk

​Stor erfaring med brolægning og flisebelægning

Er du på udkig efter professionel hjælp til brolægning? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Curt Andersen Anlæg ApS har vi stor erfaring inden for flisebelægning, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver. Vi kommer især rundt omkring Holbæk og Odsherred, men vi kører også gerne til resten af Vestsjælland.

Effektiv og hurtig samarbejdspartner

​Vi er et professionelt anlægsgartnerfirma, som tilbyder hjælp til brolægning hos alle kunder. Hos os er der ingen form for belægning, som er for simpel eller for kompliceret – vores dygtige brolægger kan løse det hele. Vi er en effektiv og hurtig samarbejdspartner, som rydder op hver gang. Derudover sørger vi for at have en løbende dialog med kunden, som derved bliver en del af hele processen.

Hvad er brolægning?

Brolægning er et gammelt erhverv, som har været i Danmark i århundreder. Brolæggerfaget er centreret om vej- og fortovsbelægning af brosten, men befæstelse med andre mindre og større sten hører naturligvis også ind under faget. Under de isatte sten finder du typisk et tyndt lag sand, som er lagt på et underlag af beton eller grus.

Vi udfører alt inden for brolægning

Som seriøse, fleksible og alsidige anlægsgartnere udfører vi ofte brolægningsopgaver – fx i forbindelse med opbygning af træterrasser eller i fliser i de mange haveanlæg, som vi anlægger for både private og erhverv. Brosten er et yndet materiale i mange danskeres haver, og de ses således ikke kun imellem terrassens fliser, men også omkring blomsterbede, på gangstier, på gårdspladser, som trapper og mange andre steder. Som brolægger arbejder vi også med mønsterarbejde, da brosten også i høj grad egner sig til æstetiske mønstre på terrassen eller i indkørslen.

En brolæggers arbejde består også af meget andet end brostenslægning. Således arbejder vi som effektive og grundige brolæggere også med andre sten og flisebelægning. Vi benytter kun markedets bedste materialer, der matcher vores eget høje krav – alt sammen til glæde for dig og vores mange andre kunder.

Hvad koster brolægning?

Der findes mange forskellige former for brolægning, hvorfor den nøjagtige pris varierer fra opgave til opgave. Vi hjælper med alt fra helt små opgaver til parkeringspladser på 3.000 m2. Vi vil gerne være en billig brolægger, og derfor giver vi altid konkurrencedygtige og attraktive priser til alle vores kunder. Hvis vi skal hjælpe dig med belægningsarbejde, kan du ikke blot forvente gode priser. Du er også garanteret høj kvalitet og levering til aftalt tid hver gang. Vi sørger altid for at rådgive og sparre med kunden inden opstart, så vi er sikre på, at vi løser opgaven bedst muligt og lige efter dine ønsker.

Kontakt os hvis du skal bruge en dygtig brolægger

Skal vi hjælpe med flisebelægning i din indkørsel, have eller et helt tredje sted? Så kontakt os gerne for at høre nærmere. Vi står altid klar til at hjælpe, hvor der er brug for det. Vi har som professionelt brolæggerfirma udført en masse opgaver hos kunder i områder som Holbæk, Odsherred samt store dele af Sjælland.

Du kan kontakte os på telefon 40 98 93 73 eller på e-mail info@ca-anleag.dk, hvor vi svarer tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på flisebelægning til dig.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi hjælper dig med anlægsarbejde til en attraktiv pris. Vi udarbejder gerne et gratis tilbud til dig. Har du nogle spørgsmål til os, så er du velkommen til at skrive til os. Du hører fra os hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Inspiration

Anlæg af have er ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum og skal være et rart sted at opholde sig samt smuk at se på.

Kontakt

Adelers Alle 34, 4540 Fårevejle

59 65 30 74  (Hovednummer)

40 98 93 73  (Peter)